Tavasz lesz előbb-utóbb, avagy gyülekeznek a HajbaBogák

Ahogy-remélhetőleg-melegszik az idő, úgy kerülnek le a hölgyek fejéről a sapkák, kendők, egyéb hideg ellen védő alkalmatosságok, és gyönyörű hajukba úgy kap bele a tavaszi szél, összeborzolván azt. Valamivel össze kellene fogni azt a hajkoronát. Na, akik szeretik a Meddecuccokat, őnekik készült a HajbaBoga.

Ez tulajdonképpen egy franciacsat. A különlegessége, hogy mindenféle Bogák élik rajtuk mindennapi életüket, lehetnek üvegből, kavicsból, féldrágakőből. Egy csaton is lehetnek többedmagukkal, vagy éppen magányosan, kinek mi tetszik.

A csatokhoz kizárólag természetes anyagokat használok fel. Nincs bennük semmilyen műanyag, vagy “olyan, mintha…” anyag. Az alap eredeti sárga, vagy vörösréz, tehát nem rézzel bevont, hanem réz.

Egyébként, ha nem vagyunk biztosak abban, hogy egy anyag réz-e, vagy csak rézzel bevont vaslemez, akkor helyezzünk rá egy darabka mágnest. Ha vonzódnak egymáshoz, akkor bizonyosan vas lapul a szépen csillogó bevonat alatt. A sárga és vörösréz viszont nem mágnesezhető.

Aztán készítek még másfajta csatokat is, de itt kifejezetten a HajbaBogáról szerettem volna írni. Az aktuális kínálatot megtaláljátok itt:

Medde kézműves oldala a Meskán.

 

Reklámok
Kategória: Üveg/Glass | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s