Első…avagy az utolsó

Először is mindenkinek boldog új évet kellene kívánnom, de hát mostanság sose lehessen tudni, ezt már Micimackó is megmondta, úgyhogy maradjunk annyiban, hogy mindenkinek teljen ez az év úgy, ahogyan szeretné. Felelősségünk ez ügyben amúgy is  határtalan.

Régen írtam ide, de vagy nem volt mit, vagy csak mélységesen fáradt voltam ahhoz, hogy valami épkézláb mondatot kicsikarjak magamból, pláne olyant, ami mást is érdekelhet. Most sincs másképp, de hát a régiek is megmondták, hogy írni kell, vagy valami hasonló. Meg aztán ha nem változtatunk a dolgokon, akkor várhatjuk a megváltást. Először is az adventi vásárról pár szó. Tudjátok, ami a leányfalui faluházbanvolt. Mivel ismerősök közé mentünk, úgy gondoltuk, hogy nagy meglepetés nem érhet. Pedig ért. Jó értelemben.

Maga a faluház új, szép tágas, minden igényt kielégít. Bár évekig előtte jártam el, mégis most voltam bent először. Szóval le a kalappal. Ami még nagyon jó volt, az ismerősökkel találkozni, akik hasonlóak, mint mi, akikkel keveset szólunk, akkor is értjük egymást. Ebbe a hanyatló társadalmunkban mindig jó ezekkel az emberekkel összejönni kicsit, pár szót váltani, megerősödni abban amit jónak vél az ember, ha maga alá gyűri a mindennapi…hát nem is tudom, mi a jó szó erre. Talán a megszokás, rutin? Ha egy kicsit nem figyelünk, már fekszünk is, és ez az érzés szöges bakanccsal áll a hátunkon. Tehát nagyon ébernek és erősnek kell lennünk, hogy ez ne történjen meg. Egy kis feltöltődésre kiváló egy ilyen alkalom, mint ez volt. Köszönöm így utólag a szervezőknek és mindenkinek, aki lehetővé tette – és remélem teszi is még a jövőben – ezt a kis csodát.

A MeddeDesign asztala, Noémivel

Van itt minden, mi szem-szájnak ingere…

Mázas cserepek

Lekvárok, mézek, szörpök…

Aki Meddecucchoz akar jutni, annak még mindig a meskás boltomat ajánlom!

Ha naprakészek szeretnétek lenni, akkor a fészbukos oldalamat, vagy csoportomat látogassátok!

Ez volt az első bejegyzés az 2012-es esztendőben, ami (remélhetőleg) a Vaskor utolsó éve lesz.

Reklámok
Kategória: art, Általános, Üveg/Glass, Boga, Bolt, Fémműves, Kiállítások, Művészet, Steampunk, Szabadidő, vásárok | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s