Piramisok a világban, avagy mi dolgunk ezekkel?

Nos. A piramisforma energetikai háttere arra utal, hogy a piramis alakú építmények képesek valamilyen módon energiát kibocsátani, gyűjteni, vagy átalakítani, és hogy ez az energia különböző hatásokat fejthet ki a környezetére és a benne lévő tárgyakra vagy élőlényekre. A piramisforma energetikai hátterének kutatása és magyarázata sok tudományos, technológiai, misztikus, és spirituális elméletet és vitát szült, és még mindig nem teljesen tisztázott, hogy mi ennek az energiaforrásnak a természete, eredete, és célja.

A piramisforma energetikai hátterének vizsgálatában két fő irányzat különíthető el: az egyik a történelmi és régészeti megközelítés, amely a valóságban létező piramisokat, főleg az egyiptomi, a mexikói, és a kínai piramisokat tanulmányozza, és próbálja megfejteni, hogy ezek az ősi civilizációk hogyan, miért, és milyen hatással építették ezeket a monumentális szerkezeteket. A másik irányzat a kísérleti és elméleti megközelítés, amely különböző anyagokból és méretekben készített piramismodelleket használ, és próbálja kimutatni és mérni, hogy ezek a modellek milyen energiát termelnek vagy befolyásolnak, és hogy ez az energia milyen gyógyító, konzerváló, vagy egyéb hatásokkal bír.

A piramisforma energetikai hátterének kutatása során számos érdekes és meglepő jelenséget észleltek és dokumentáltak, amelyek ellentmondanak a hagyományos fizika és tudomány törvényeinek. Például azt tapasztalták, hogy a piramisokban található kisállatok, növények, vagy élelmiszerek nem romlanak meg, hanem mumifikálódnak, azaz elveszítik a nedvességüket és összezsugorodnak. Azt is megfigyelték, hogy a piramisokban található borotvapengék, ékszerek, vagy kristályok élesebbek, fényesebbek, vagy tisztábbak lesznek. Azt is állították, hogy a piramisokban található víz, tej, vagy bor megváltoztatja a savasságát, a hőmérsékletét, vagy az ízét. Azt is tapasztalták, hogy a piramisokban található emberek vagy állatok javulnak az egészségükben, a hangulatukban, vagy a teljesítményükben.

A piramisforma energetikai hátterének magyarázatai nagyon sokfélék és ellentmondásosak. Egyes elméletek szerint a piramisok energiája a Föld mágneses teréből, a kozmikus sugárzásból, vagy a Schumann-rezgésekből származik, és a piramis geometriai alakja felerősíti, koncentrálja, vagy átalakítja ezt az energiát. Más elméletek szerint a piramisok energiája a piramisok anyagának, szerkezetének, vagy elhelyezkedésének köszönhető, és a piramisok piezoelektromos, rezonáns, vagy harmonikus tulajdonságokkal rendelkeznek. Még más elméletek szerint a piramisok energiája a piramisok spirituális, misztikus, vagy okkult jelentőségével függ össze, és a piramisok kapcsolatban állnak az ősi civilizációk, a csillagok, vagy az istenek tudásával és akaratával.

(folyt.köv.)

Hozzászólás